Hostel sweet Hell ?

1:28 AM iSyazz 0 Comments

Argh , it's already 4:22 PM . Hostel , NOOOO! Hahha nak tanak , kena balik lah wehh . Hidup kat sana , Bosan ? MAYBE . Best ? MAYBE . Relax ? TIDAK! Memenatkan ? iYEE!! Tambah-tambah lagi nak exam ni . Plus puasa punn nak dekat daa . Nanti kat sekolah mesti semua muka toyer jeaa sebab mlm terawih . Tapi dahh senior year kan , enjoy jea la life kat hostel tuuu (:

Btw , if ade kesempatan masa , i'll try lah pergi kat access tu . Tp kalau dah malas tuuu , faham-faham jea lahh . Lagipun access tuu sumtimes cepat sumtimes lembab . Pelik-pelik betullah . Nway puasa kan nak dekat so Salam Al-Mubarak<3 See you guys in two weeks , InsyaAllah (:

P/s: Maaf ye Shzna , tahulah awak kan pengawas access (: HAHHA

You Might Also Like

0 comments: