The journey to the other side is attainable only after great suffering. Never stop just because you feel defeated. Remember that.

Friday, January 13, 2012

HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal II

Assalamualaikum kawan-kawan ! Hee , okay so untuk beberapa hari yang lepas , kengkawan asyik tag kita untuk join satu contest ni iaitu HafizZainal's Contest :) Mula-mula buat tak tahu tapi dah lama-lama tu terfikir pulak , apa salahnya kan ?


 Satuu ;) Hi ,
Duaa ;) Ilovemymom :* She's the reason why I'm still breathing now<3 Kita yang kiri tuu :)
 Tigaa ;) Nilah bestie saya :D See dia pun pakai bracess kan ? Kita yang pakai tudung tuu~
Empaaat ;) Yang ini pun bestie saya jugak<3 Dia pun pakai bracess and ada lesung pipit . Kita yang pakai shawl hitam :)
i- Ceritakan kenapa anda rasa gamba senyuman
anda ini adalah senyuman mahal ?
Kenapa ye kita rasa senyuman kita menawan ? Hee sebabnya ialah kita suka senyum :) Okay jujur , setiap masa kita senyum sampaikan orang asyik tanya "Awak ni suka senyum ke?" Kita senyum dengan ikhlas dan sebab itulah kita rasa senyuman kita mahal hihi :) Lagipun bila kita senyum terasa macam kita boleh mengubah perasaan seseorang daripada marah kepada tidak marah :)
ii- Kenapa anda berminat utk join contest nie ?
 Sebenarnya mula-mula macam tak minat bila kawan-kawan tag tapi kengkawan asyik tag je so apa salahnya mencuba sesuatu yang baru kan ? Hee kita pun tak pernah masuk contest-contest ni semua . Tak salah kalau mencuba lagipun tak kenal maka tak cinta kan ? :)
iii- Apa 1st impression korang terhadap org yg pakai braces ?
Sangat menawan , hee . Kalau perempuan pakai bracess nampak manis je , kalau lelaki yang pakai nampak menawan :) Lagipun kita pun pakai bracess , hee . Kita ada dua kawan baik dan nak tahu something tak ? Dorang pun pakai bracess jugak , hee :) 


P/s : I've done joined ur contest , subscribed ur pages , followed ur Twitter and last but not least I've followed ur blog<3 So , to wrapped up the story I've done with the fees am I ? :) and I'll tag to my sunshines <3Nurulsuhada, Amyza Dee , and Syifaa.

1 comment: