The journey to the other side is attainable only after great suffering. Never stop just because you feel defeated. Remember that.

Wednesday, January 4, 2012

My Kinda Guy :)










Assalamualaikum and hi peeps!
Hee , my kinda guy would be anyone . Haha not just anyone but it could be him , he or even you! yeah it might be you . Okay speaking of my kinda guy .. Untuk kita laa kan , okay first kita akan cerita pasal ciri-ciri lelaki yang kita suka :D haha that guy must be :


  • Putih ke hitam manis , tak kesah ;)
  • Taller than me
  • Talkative 
  • Football craze!
  • Loves any sports!
  • Specs or no specs , tak kesah ;)
  • Loyal
  • Trustworthy
  • Responsible
  • Dreamy just like me , haha
  • Romantic
  • Last but not least JUST BE WHO YOU ARE<3

Hahha okay , well that's just the ciri-ciri yang kita suka doesn't mean that lelaki itu harus seperti itu . Speaking of putih , hahha actually kita suka lelaki yang muka macam chinese sikit :) WHY o.O ? haha entahlah , that kinda guy attracts me lah . Hitam manis pun comel tau ;) Muka Melayu kan nampak macho , so why not ? Hee and the 2nd one , "TALLER THAN ME" Haha ehh mestilah that guy kena tinggi dari SAYA. haha tapi kalau tinggi gila macam 180cm++ pun susah jugak kan ? haha just nice dah :) TALKATIVE-haha that guy kena laa ringan mulut sikit if not tak ke janggal kalau kita pergi date ? *Winkwink . Ringan mulut means cakap benda berfaedah lah , haha kalau awak suka merepek haha kita layan je but 'em kalau dah merepek gilaa , mampuih den tak layan -.-


haha Football craze ! Alaa nak cukupkan kuota je , hihi agak pelik la jugak kalau jumpa lelaki yang tak minat football kan? haha I likes football! Saya LIVERPOOL and "I'LL NEVER WALKED ALONE" hahha awak minat apa ? LOVES ANY SPORT, okay kita suka lah kalau lelaki main sukan . SUKA SANGAT! So , tak kisahlah sport apapun yang awak main , guli ke gasing ke roundest ke , haha apa-apalaah , tak kesah asal you do sport <3 SPECS OR NO SPECS , I don't mind lah . Nak buat macam mana dah kalau awak rabun atau silau , betul tak ? Hee . LOYAL , haha any girl would want her man to be loyal to her kan and so do I :) Just be loyal and we will have a nice long relationship , hhaha . TRUSTWORTHY :) Katapun loyal kan so awak ni mestilah yang boleh dipercayai , haha . No need lies or whatsoever lah , just be a person that I can trust pun dah memadai :)  


RESPONSIBLE yang ini kita cerita bila ehhem ehhem bila err awak dgn saya dah together-gether ye *Winkwink ;P DREAMY! I love dreamy guy , hahha dorang kan orang yang suka berangan ni imaginative dorang ni high sikit tau , hahha . Tapi kalau berangan kan something tak usaha tak boleh jadi jugak , kan? hee 2nd last is ROMANTIC guy , wahahaha siapa yang tak suka lelaki yang romantik ? Angkat kaki dan boleh belah dari sini , haha . It just that kalau lelaki tu romantik kan , haha macam ish comel je tau :DD Yelah mana taknya , cuba kalau lelaki tu panas baran , korang nak ke ?! Tapi kalau dah sayang er memanglah tapi sanggup ke korang tahan dengan kerenah yang macam gitu ?! Kalau sanggup , saya salute sama korang!


Last but not least JUST BE WHO YOU ARE because that's the best . Hee , if you just a fakers , hmm takpayah lah . Personaliti awak , pendirian awak tetap , so jadi jelah diri awak yang sebenar . Tak perlu awak untuk berubah menjadi seseorang yang lain hanya kerana awak nak berubah kepada sesuatu yang awak sendiri tak suka and again  HANYA untuk seseorang yang awak cinta . NO NEED , TAK PAYAH okay ? So disini , cehh perbincangan saya sudah meniti ke kemuncaknya nya wahai rakan-rakan ku yang sedang membaca ini haha . Apa yang kita harap is to meet this kinda guy . Alah kalau tak jumpa orang macam ni pun takpa , haha asalkan jumpa someone better ke pun best jugak . Hmm sometimes I wondered out there if there IS my kinda guy , hmm just hoping! HAHA , okay readers nnti kita update more story lagi eh about my fav guy or blah blah blah . Manalah tahu awak yang tgh baca ni mungkin akan menjadi MY GUY<3

P/S : I just love a guy with dimples<3

No comments:

Post a Comment