The journey to the other side is attainable only after great suffering. Never stop just because you feel defeated. Remember that.

Sunday, September 23, 2012

Usrah at Pusat Islam!

Assalamualaikum! :D

Well, tiap-2 hari Jumaat yang indah kami warga PUO bagi kaum Hawa akan berkampung di Pusat Islam selama sejam lebih untuk mendengar usrah. Hmm, actually untuk sem satu je T.T So, for this Friday, me and girls smpai awal kat Pusat Islam tu. As usual, Muz and Kimah mesti and confirm akan main game punya :D Azlia akan either texting atau borak dengan akulah :) Masalahnya kami semua smpai extra awal, so what do we do ? Webcaming! Jyeah! xD












Hahha ktorang buat macam Pusat Islam tu ktorang yang punya, gelak terkekek-2 and semua orang pandang. LOL, sorry for making loud :) Reason why datang awal kat Pusat Islam tu sebab nak aircond, huhu. Last-2 bila usrah nak start, kena duduk ke depan pulak sebab time tu tak ramai orang kot. Panas situ tapi takpelah. Paling kesian is Ustazah tu ah sebab mic rosak so dia kena kuatkan suara. Anyway, thanks Ustazah sebab bagi usrah about Aurat :) I've gained knowledge through that.

P/s: Bagi korang yang taktahu Pusat Islam tu apa, Pusat Islam kalau kat Poli tu maksudnya SURAU :)

Xoxo,
 iSyazz.

No comments:

Post a Comment