The journey to the other side is attainable only after great suffering. Never stop just because you feel defeated. Remember that.

Wednesday, December 19, 2012

Be Patient


Assalamualaikum :)

Heyy readers :D Harini dah masuk seminggu saya balik ke Ipoh tercinta ni, ewah ! Err banyak naik turun sepanjang seminggu berada kat sini. Fyi, saya dah duduk rumah sewa saya sendiri dengan rakan-2 tercinta tuu<3 .. and dah dekat tiga hari juga ah dengan bebudak kelas baru tu. Banyak sangat benda nak cerita kat u'olls ni muehehhe :3 So, hari Jumaat ni last class then ade cuti seminggu sempena xmas :) InsyaAllah akan saya gunakan time tu untuk update semua cerita tentang apa yang berlaku sepanjang seminggu ni. Ya Allah ya Tuhanku, terasa dugaan yang Kau berikan padaku kali ni sangat berat. Kau kuatkanlah imanku untuk menempuhi dugaanMu ya Allah. Aku harap disebalik semua yang berlaku ke atas diriku untuk dua tiga minggu ni terdapat hikmah yang besar disebalik semua ini. InsyaAllah, Amin :)  Buat masa sekarang aku hanya mampu redha dan pasrah dengan ketentuanMu ya Allah. So, for you guys insyaAllah ye akan saya update kan cerita-2 yang hmm sedih dan mungkin ada cerita yang gembira tapi tak tahu lah rasa macam sedih sangat dua tiga minggu ni.

P/s: I just need to remembered that "Allah's timing is always perfect." I just need to be patient.



Xoxo,
 iSyazz


No comments:

Post a Comment