Berbasikal ..

10:31 PM iSyazz 0 Comments

Assalamualaikum sahabat-2 sekalian ^.^

Ingat tak time aku update pasal my-pweety-housemates , kan aku cakap to be continued.. Now, jum kita sambung balik cerita pasal dorang ni. Heee. Korang mesti tertanya-2 en amende lah yang ktorang buat bila takde keje. Yelah kehidupan seharian sebagai pelajar ni memang stress kot. All the time STRESS. So nak beriadah as in berjogging tu jauh sekali, ada lah dua tiga kali kimah ajak jog tapi jawapannya faham-2 jelah kan.. Jogging ataih katil hahha ! So beriadah dalam bentuk berbasikal mungkin sekali. "Kenapa basikal?! Kenapa tak jog je, kan senang jog" Well, let see kat rumah tu ade dekat 4 basikal empunya Fana, Jana, Pieja and Wani so sekali sekala kami pinjam le hee :p Seriously aku rasa macam takde luck je dengan basikal uh, ada je yang aku datangkan masalah . Benda kat atas tayar tu asyik tercabut je hahha maaf ye Pieja ^.^ Malam tahun baru tu pun ktorang berbasikal jugak, almaklumlah itulah the it vehicles pada masa tu :") Dari Pekan Razaki tu sampailah ke Taman Cempaka ktorang buat siri jelajah sendiri hahha. Le Tour De' Razaki , el-o-el! xD





Next semester, mungkin ade dua tiga orang yang akan bawa transport sendiri e.g motor but dear basikal, jangan risau okay sebab awak sentiasa dihati kami ^.^ Okay what pakai basikal, takpayah duit minyak bagai. Kan?

Picture credits to : Kikimah and Tenot

P/s: To be continued...

Xoxo,
 iSyazz

You Might Also Like

0 comments: