The journey to the other side is attainable only after great suffering. Never stop just because you feel defeated. Remember that.

Wednesday, June 26, 2013

Cherish the moment .

Assalamualaikum sahabat-2 sekalian ^.^

Semester tiga bakal kembali. Sedar tak sedar dah setahun dah aku kat Ipoh tu :p Which mean lagi dua tahun jelah kat sana. Kata orang tiga tahun tu macam lama entah bagi aku pejam celik pejam celik dah setahun. Sem depan, sem tiga kemudian Latihan Industri (LI) so buat LI je dah satu sem . See tak lama pun kan tiga tahun tu? :") Before masuk sem 4 nanti, aku nak have fun dengan bebudak rumah and member-2 kat poli tu sebabnya sem 4 nanti take a break dari dorang kejap. Percayalah cakap aku, cuti sem dua yang sebulan lebih ni pun dah rindu dorang apatah satu sem tak jumpa dorang nanti. Ye dok? Hee so korang, let's cherish the moment while it still with us, aite :)


Gambar rajah 5.1 : Beli barang rumah kat Aeon Hulu Kinta itu menjadi kepastian untuk kami !


Gambar rajah 5.2 : Hee =^.^=

Gambar rajah 7.1 :  Konon muka gembira lepas jawab paper Engineering Maths :)

Gambar rajah 6.1 : Snap-2 before menyantap di kedai brother depan tu :')


Gambar rajah 3.1 : Before heading to class, meriah kale el-o-el!


Photos credit to : Tenot

P/s : To be continued ..

Xoxo,
 iSyazz

No comments:

Post a Comment