Happy Belated Birthday Syira ! ^^

6:49 PM iSyazz 0 Comments

Assalamualaikum sahabat-2 sekalian ^.^

First, can I sing a song? Hee boleh kan? Syira, bayangkan aku tengah nyanyi lagu ni okay~





Allah selamatkan kamu~ *jengjengjeng
Allah selamatkan kamuuuuu~ *trengtengteng
Allah selamatkan Nurul Syahirah Binti Kamisan~~
Allah selamatkan kamuuuuuu :*

Amacam sedap tak I nyanyi? Sedapkan? Kihkih. Well, first and foremost, dah makin tua kauu jahh. 19 dah haaa, mungkin kau lagi kecik dari aku tapi kau lagi tua dari akuu, hehehe mohon terasa :D Tapi tu bagus pe, meanings kau lagi matang dari aku well dari segi umur lah kan :') Kalau kita semua kat rumah sekarang ni confirm kena telur dengan tepung! Hee tapi takpe, mungkin nasib kau kali ni but next time sure kena haha.

Apapun mesti shiok pe sambut kat rumah, dengan family tercinta. En en en? Untuk your birthday for this year, no present lahh. Sorry , hanya ini je yang mampu kuberikan, cewah :p Whatever it is , I want to wish you...

  • Happy 19th's Birthday :D
  • May Allah bless youuu
  • I hope you have a blast on ur birthday
  • Jangan nangis-2 eh, penat tengok kau nangis tauu ^.^
  • Hidup mesti kena tabah and I know you're strong
  • Biarlah ape yang orang nak cakap pasal kau, yang pastinya kau ialah KAU. (Dorang tu pun bukannya betul.. MUEHEHE)
  • Teruskan berjihad, okay? (Keep reminding to myself also mehh hee)


Gambar rajah 101.1 Tenot said Happy Birthday! xx



Gambar rajah 101.2 Zai also said Happy Birthday! xx




P/s : Can't wait to see ya at le house!

Xoxo,
 iSyazz


You Might Also Like

0 comments: