The journey to the other side is attainable only after great suffering. Never stop just because you feel defeated. Remember that.

Monday, June 17, 2013

Civil Four Reunion ! :*

Assalamualaikum sahabat-2 sekalian ^.^

Previously aku ada tulis entry pasal kelas ni United We Stand, Divided We Fall. Aku ada cakap pasal reunion kat dalam post tu, hee and finally ktorang pun buatlah reunion . Syukran, akhirnya dapat jugak jumpa dorang. Dah dekat setahun lebih kot tak jumpa dorang last time jumpa pun macam gitu-2 je tak lepak sekali. Ni dah lepak sekali boleh lah catch up balik dengan dorang. Best wehh, terubat jugaklah rindu dihati ni cewah.
Gambar rajah 275.1 : Meet the girls

Gambar rajah 275.2 : Meet the boys


Rancangan untuk reunion ni dah lama dah ktorang pikirkan cuma date and time tu je yang tak confirm lagi sebabnya masing-2 belajar bukan kat tempat yang sama. Tempat belajar sekarang lain-2 en, masa cuti pun dah sah-2 lah lain-2 en. First yang bercuti dulu is bebudak Uitm then budak poli dan matriks kemudian budak mimet tu sorang hihi. Yang kelakarnya dorang ni is time kat wechat lah, aduh macam-2 tarikh dorg bagi. Trust me pikirkan date and time je dah amik masa berminggu belum lagi venue. Thankfully, venue tu tak sampai sehari pun bincangkan.

Photobucket Date : 27 May 2013
Time : 10:00 am (gerak dari rumah)
Venue : Ice Rink, Sunway Pyramid.
Berkumpul : Angkut-2 orang jumpa kat KTM Subang

However, memang ramai yang datang but takramai jugak yang datang haa macam mana tu eh ? Kita hanya mampu merancang kan, Allah yang menentukannya. Betul tak? Kalau ada rezeki, adalah. Yang takdapat datang tu takde rezeki nak buat macam mana, takpelah but next second reunion nanti korang make sure hadirkan diri okay :D So this is what we do during our reunion! xx

Gambar rajah 275.3 : Make sure kasut diikat dengan ketat dan gloves on! haha

Gambar rajah 275.4 : Have fun at the rink!

Gambar rajah 275.5 : Gedebak gedebuk jugaklah ktorang ..

Gambar rajah 275.6 : Santap @ McD's

Gambar rajah 275.7 : Semua go Large, lapar lettu~

Gambar rajah 275.8 : Get ready for bowling pulak!

Gambar rajah 275.8 : Choose the right ball people :D

Gambar rajah 275.9 : Naeem-2, hahha basket pun boleh. Just to get the right angle, el-o-el
Gambar rajah 275.10 : Bestie dunia akhirat dorang ni hehe :p

Gambar rajah 275.11 : Blow me a kiss ~



P/s : Speaking of the second reunion guys, don't you this time kita patut ajak Miss Laila sekali? Rindu dia, dah kahwin agaknya heee 

Credits to (gambar-2) : Orkid , Zam , Shar Fixx

Xoxo,
 iSyazz


No comments:

Post a Comment