Lazy Sunday...

1:48 AM iSyazz 0 Comments

Assalamualaikum sahabat-2 sekalian ^.^

Alhamdulillah masih bernafas lagi hari ini, have you guys prayed for today? If you haven't, ringan-2 kan punggung anda itu dan bangunlah pergi ambil wudhuk dan solatlah sebelum anda disolatkan :') *Peringatan untuk aku jugak* Hari Ahad sangat sinonim dengan hari Malas. Why? Sebab esok hari Isnin. Ramai kat luar tu yang harap sangat ada hari lain diantara hari Sabtu dan Ahad, kan? Well, that includes me tapi itulah kan, setiap kejadian yang berlaku kat muka bumi ini adalah diatas ketentuanNya. Kita sebagai hambaNya, hanya mampu percaya dengan Qada' dan Qadar ye dok ? :)

So, apa yang aku buat untuk Lazy Day ni? Grr, nasiblah classmates cakap ada assignment, kalau dorang tak ingatkan confirm takbuat. Astaghfirullahalazim, dah semakin pelupa jadinya aku ni. Ya Allah, kau kuatkanlah ingatan hambaMu ini. Nasiblah takbanyak, cuma assignment untuk subject general am je. Kalaulah untuk subject engineering tadi, confirm kalut! Hee buat masa sekarang mungkin boleh goyang kaki lagi , siap boleh update blog lagi ni. Percayalah, dua tiga hari lepasni confirm dah start busy. Kerja padang semua start minggu depan, memang takkan ada masa untuk laman sosial lah kan. Kalau ada masa insyaAllah laman sesawang ini takkan bersawang lah ye, akan ku update kan blog ini .

Gambar rajah 30.6 : Amalkanlah surah Al-Insyirah, semoga Allah lapangkan dada kita. Especially untuk student :)



P/s : Again, 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10! Yes guys! 8 hari je lagi untuk Ramadhan, insyaAllah...

Xoxo,
 iSyazz

You Might Also Like

0 comments: