Meet my Pweety Housemates :*

8:36 PM iSyazz 0 Comments

Assalamualaikum sahabat-2 sekalian ^.^

Semester dua, semester yang lepas walaupun banyak cabaran dan dugaan yang telah kuhadapi cewah tapi bebudak rumah lah menceriakan aku hihi. Dorang kelakar kot, ada je benda yang tak kena ada je benda yang dorang buat kat rumah tu :") Dalam rumah tercinta tu ada 10 orang termasuklah I ni hee. Mostly bebudak rumah is budak Ukur Tanah, dua orang lagi budak Awam and sorang je budak Elektrik .

\
Gambar rajah 10.9 : First time hang out !

Tengok atas haa tulah budak rumah aku but sorang takde, Wani. Dia ada je kat belakang tu nampak tak kasut meghah tu. Hee. So from left .. Jana, Fana, Zai, Syira, Azlia, Kimah, Tenot, Pieja and me ofcoz hihi. 

InsyaAllah, aku akan update lagi pasal dorang and korang harap-2 sampai sem 6 lah kita serumah. I loike but malangnya sem 4 nanti semua budak rumah kecuali Syira and Tenot buat LI so dorang kena cari housemates lain hee takpe nanti sem 5 kita jumpa balik yeee~

P/s : To be continued..

Xoxo,
 iSyazz


You Might Also Like

0 comments: