Takde kerja, goyang kaki jelah

8:29 PM iSyazz 0 Comments

Assalamualaikum sahabat-2 sekalian,

Semalam g kerja.. Breakfast.. Check email .. Tunggu boss bagi kerja then so sudden dia cakap harini takde kerja untuk awak. So buat lah benda lain as in buat kerja sendiri (dah macam kat sekolah pulok) hee. Haah memang goyang kaki semalam, shiok habis lah. Berhempas pulak edit blog *konon. Best tu memang lah best en takde kerja nak buat tapi bosan tu ada kot. So, bukak fb main Candy Crush! Hee Candy Crush ni makin lama makin mencabar kot, bila survive rasa best gila ohh~ Bila stuck and lives dah habis rasa macam GRR! Lepas level 50 je dah rasa susah, dah macam main backgammon pulak. Kita gerak satu, dia pun gerak satu. Hamboi pandai main ehh. Selalu main game tu pun takpernah yang top 10 but semalam .. Agaknya takde kerja punya pasal, semangat pun berkobar-kobar ohh hahha. So....
Gambar rajah 126.3 : Top 3 !

Gambar rajah 126.6 : Top 6 !


Xoxo,
 iSyazz

You Might Also Like

0 comments: