Selamat Ulang Tahun Abah! xx

6:01 PM iSyazz 0 Comments

 Assalamualaikum sahabat-2 sekalian ^.^

Dihari dan pagi yang mulia ini, hari Jumaat bersamaan 5 SYAABAN 1434 bersamaan Jun 14 2013 merupakan ulang tahun yang ke-47 untuk Abah! Hihi Encik Sabarudin Sarip dah tua le , ececehh. Sing it baby! xD

Allah selamatkan Abah~ 
Allah selamatkan Abaaaahhh~
Allah selamatkan Abah saya sayanggg~~
Allah selamatkan Abaaaahhhhhh !~ :*



Gambar rajah 114.6 : Abah dengan Angah Diah time kecik-2 hewhew ^^


Gambar rajah 214.6 : See, Abah dah ada album, hebak kan! hihi


Hee 47, big number tu Abah. Lagi 3 tahun Abah berumur 50 tahun tau. Jangan risau lah baa, that just number yang pasti Abah tetap rock! Ececeh, so sempena ulang tahun Abah ni, kakak just nak ucapkan ..

  • Semoga Allah berkati Abah
  • Semoga dipanjatkan umur
  • Dimurahkan rezeki, insyaAllah
  • Stay fit, stay strong! (Kakak tahu Abah kuat)
  • Happy marriage with Ibu hingga ke anak cucu cicit cewah!
  • Last but not least, I'll always love you.

So, birthday Abah ni kakak taktahu nak bagi apalah, can I just cook for you? Hihi well hope so =^.^=

P/s : Allahhummaghfirli dzunubi waliwalidayya, warhamhumma kama robbayani soghiro, aamiin .


Yang ikhlas,
 Anak Abah.

You Might Also Like

0 comments: