The journey to the other side is attainable only after great suffering. Never stop just because you feel defeated. Remember that.

Thursday, June 13, 2013

Selamat Ulang Tahun Abah! xx

 Assalamualaikum sahabat-2 sekalian ^.^

Dihari dan pagi yang mulia ini, hari Jumaat bersamaan 5 SYAABAN 1434 bersamaan Jun 14 2013 merupakan ulang tahun yang ke-47 untuk Abah! Hihi Encik Sabarudin Sarip dah tua le , ececehh. Sing it baby! xD

Allah selamatkan Abah~ 
Allah selamatkan Abaaaahhh~
Allah selamatkan Abah saya sayanggg~~
Allah selamatkan Abaaaahhhhhh !~ :*



Gambar rajah 114.6 : Abah dengan Angah Diah time kecik-2 hewhew ^^


Gambar rajah 214.6 : See, Abah dah ada album, hebak kan! hihi


Hee 47, big number tu Abah. Lagi 3 tahun Abah berumur 50 tahun tau. Jangan risau lah baa, that just number yang pasti Abah tetap rock! Ececeh, so sempena ulang tahun Abah ni, kakak just nak ucapkan ..

  • Semoga Allah berkati Abah
  • Semoga dipanjatkan umur
  • Dimurahkan rezeki, insyaAllah
  • Stay fit, stay strong! (Kakak tahu Abah kuat)
  • Happy marriage with Ibu hingga ke anak cucu cicit cewah!
  • Last but not least, I'll always love you.

So, birthday Abah ni kakak taktahu nak bagi apalah, can I just cook for you? Hihi well hope so =^.^=

P/s : Allahhummaghfirli dzunubi waliwalidayya, warhamhumma kama robbayani soghiro, aamiin .


Yang ikhlas,
 Anak Abah.

No comments:

Post a Comment