The journey to the other side is attainable only after great suffering. Never stop just because you feel defeated. Remember that.

Monday, November 24, 2014

Which Side Are You?

Assalamualaikum wbt sahabat-2 sekalian ^.^

Lagi beberapa hari je nak balik Ipoh. Back to the old routines! Apa yang aku rasa sekarang ni is NOTHING. I felt so heartless, idk why. Felt like my heart just torn out into pieces. Kenapa ek? Selalunya aku rasa macam taknak balik lah, tak sabar lah and macam-2 lah but now.. I felt nothing. Mungkin sebab aku dah ready nak balik or aku memang tak ready nak balik?

Ready ke tak ready ke, nak taknak kena jugak balik en. Next Monday dah start first class and seriously aku tak sabar nak belajar Hidrografi. Maybe sebab benda tu dalam laut so macam excited sikit haha. The least subjek yang aku taksabar nak study is LSA or Least Square Adjustment. Kata pun least so memang paling least lah kan. Hee actually bukan apa, aku subjek yang kira-kira ni memang boo sikit. Dari dulu pun but ya'know what, I gotta try my best to at least understand the subject aite?


P/s: So which side are you? The left one or right one? Left or right, it actually depends on the people itself right?

Xoxo,
 iSyazz

No comments:

Post a Comment