The journey to the other side is attainable only after great suffering. Never stop just because you feel defeated. Remember that.

Tuesday, March 24, 2015

Kenangan.

Assalamualaikum wbt sahabat-2 sekalian.

Kenangan? Apa ada dengan kenangan? 👀

Boleh jadi ia kenangan manis & juga kenangan pahit. Apapun, masa-2 terakhir ni lah nak cipta kenangan kan? Sebab lepas ni, confirm jarang jumpa. Jangan cakap yang jauh, even yang dekat ni kalau dah masing-2 busy.. memang susahlah nak jumpa.

Lepasni, nak bergambar satu kelas & kena present VB (habiskan apa yang patut dulu). Lepastu, ke Gua Tempurung lah kita then Dinner pulak. Last but not least, focus on final! 😆

Satu je harapan aku.. Aku harap minggu-2 terakhir ni, takdelah yang masam muka or dengan kata lain buat **ik. Kalau nak terasa hati kepe simpan jelah, nak habis Dip dah kot & maafkan jelah orang yang buat korang terasa hati tu.

P/s: Kenangan, satu memori yang takboleh dijualbeli dengan wang ringgit. Hanya masa dan tempat yang boleh menentukannya & ofcoz hanya dengan izinNya.

Xoxo,
iSyazz

No comments:

Post a Comment