The journey to the other side is attainable only after great suffering. Never stop just because you feel defeated. Remember that.

Saturday, June 18, 2016

Preparation?

Assalamualaikum 😊

Dua paper lagi then I'm coming home! Sebab gap almost 3 days rasa macam penantian tu suatu penyeksaan. Hahha. Preparation? Yesh! Last entry I told ya kan pasal I dah kemas barang apa semua? 😧🙆 Haah dah kemas dah tapi geram barang-2 kecik ni tapi takpelah pepandai lah arrange balik. Hiks

Am I rushing? I guess so. Lol, habis paper 20 tu, letak barang kat bilik stor, hantar kunci then head straight to Larkin. Yup, beli tiket on the spot. My target would be naik bas pukul 2pm tapi kalau taksempat 2:30 oso can lorhh. But after 3? Hmm pun okay lah tapi buka puasa dalam bas 😩 Wish me luck jelah, confirm balik tu rush hour gila.

Hahha funny things, kadang aku terpikir kalau ada dia mesti tak rushing sangat. Balik pun mungkin boleh carpool sekali tapi dia jauh sangat. Hmm abaikan.

P/s : Hope rancangan nak balik awai ni jadi dengan izin-Nya ♡

Xoxo,
iSyazz

No comments:

Post a Comment