Study

Sikit lagi...

6:15 AM iSyazz 0 Comments

"Seringkali ku menolak...terjatuh hatiku..." 

Eh eh bukan-2, heee assalamualaikum 

Lagu kat atas tu takde kena mengena dengan entry kali ni eh. It just humming in my head  Sikit lagi Syaz! 3 paper je lagi, tak sabar dah ni. Iyee, tak sabar nak habis paper ni haaa boleh balik rumah. Sahur, buka puasa & terawih kat rumah. Galau. Nak masa berlalu dengan pantas tapi taknak terlalu cepat sebab now tgh Ramadhan Kareem so macam mana tu? Galau? Yes, indeed.

What past is past right? Now let's just focus on future. 3 more paper, killer subject? Untuk aku, semuanya killer subjects. Nonetheless, upcoming paper hydro ni a bit hard lah. Tapi kejayaan takkan datang tanpa usaha dan doa kan?  Jadi, maghiii! Study! Hahahha...

What about GPS and LSE? Well, that's another story  Psst, guess what? Aku dah kemas barang dah hahha padahal got almost one week kat sini tapi apakan daya. Perasaan membuak-2 kat dalam hati ni siapa je yang tahu. Hahha


P/s : Ibu abah, tunggu okay. Lagi seminggu kakak  balik  In shaa Allah dengan izin-Nya.
Gambooo : Ajet-2 tengah study tapi mata tengok movie 


Xoxo,
 iSyazz

You Might Also Like

0 comments: