Take A Break!

11:39 AM iSyazz 0 Comments

Assalamualaikum ❤

I must say that a little break won't kill right? Hiksssss

Amende ntah T.T

Alhamdulillah dua paper selesai sudahhh~ Falak & BI. "Ya Allah, kau lembutkanlah hati lecturers aku semasa mereka menanda paper kami, aamiin."

Takde benda pun nak update actually, cuma entahlah ...

Mungkin sebab next paper Law kan, banyak benda nak kena baca. Hewhewww, Berpinar jugak baca Law ni. Thankfully got recording, so takdelah dok terpikir-2 apa yg Dr. Tan cakap masa kelas tuu. Idea Wana wehh record time kelas, thank youuuu Wana 👧👧

Lepastuu Titas then GPS. Takda gap langsung kayyy between this two papers. Macam mana entah nak handle. Hahha, time management Syazrina!

Dah lama agaknyaaa tak dengar radio. Tadi time aku dengar radio, err tak ingat channel apa. Tapi, dorang jemput penulis buku 'Saga Artakusiad' which is Ahmad Patria Abdullah. Humble gila orangnya, well dari apa yang aku dengar tadi lah. 

Aku terkejut yang dia spend idk almost like 30 years nak siapkan buku. Tapi betul lah apa yang dia cakap, ilham kalau takda memang payah. Inspirasi tu susah nak datang. 

Sama jugak kalau nak jawab exam ni ye dak. Kalau tak membaca, confirm taktau nak tulis apa. 

The thing is, lagi banyak yang kita belajar. Lagi banyak yang kita taktau sebenarnya.



P/s: Esok pagi nak cari Nasi Lemak.


Xoxo,
iSyazz



You Might Also Like

0 comments: